Paratrasnet PDA

PARATRASNET PDA la cel mai mic pret  din piata!

Paratrasnetul este o instalatie ce protejeaza constructiile si instalatiile de efectele trasnetelor. Cu ajutorul unui Paratrasnet PDA, curentul va ajunge din paratrasnet direct in pamant. Acesta joaca un rol foarte important. Siguranta ta si a celor din jur este pe primul plan! Alege un paratrasnet de calitate de la producator Roman de Paratrasnet PDA si te vei bucura de cel mai mic pret. Evaluam riscul la trasnet, calculam gradul de protectie. De asemenea, realizam diverse accesorii pentru Paratrasnet PDA. Atat paratrasnetele, cat si accesoriile acestuia sunt realizate cu grija. Folosim materiale de calitate (inox), rezistente la coroziune, avand o durata de viata extrem de mare.

Loviturile de trasnet pot atinge cladirile pe varfurile, colturile si extremitatile inalte de pe acoperisuri. In mod special, sunt atinse cele care sunt realizate din metal si au legatura cu pamantul. Se recomanda instalarea unui Paratrasnet PDA pe proeminentele cele mai ridicate  ale unei costructii. Un Paratrasnet ce se asigura de protectia unei zone deschise (piscina, teren de tenis, etc) trebuie montat pe suporti speciali. De exemplu: stalpi de iluminat, piloni, catarge sau pe o structura alaturata ce permite unui Paratrasnet sa protejeze zona dorita. Dar nu trebuie sa iti bati capul. Daca nu stii ce tip de Paratrasnet PDA sa alegi, unde sa il montezi, un membru al echipei noastre te va ajuta sa faci acest lucru. Ne poti suna oricand la numarul 0 767.482.222 sau ne poti trimitem un mesaj si noi te vom suna.

Paratrasnetele PDA realizate de noi au fost testate in laboratoare specializate, in conditii reale si sunt conforme cu toate reglementarile nationale si internationale (NFC17-102 si EN62305).

Instalatia de protectie la trasnet este realizata din:

  • Dispozitiv de captare PDA, impreuna cu catargul pe care se monteaza si sistemul de fixare pe cladire/stalp;
  • Coborarea conductorului tip platbanda sau rotund, clemele de fixare pe cladire, acoperis sau pereti;
  • Priza de pamant formata din conductorul (deregula, tip platbanda), teaca de protectie conductor, tarusii de impamantare, clemele de fixare platbanda pe tarusi;

La confectionarea tuturor componentelor echipamentului se folosesc materiale de inalta calitate INOX AISI 316L .

Start typing and press Enter to search

Cos de cumparaturi